Af en toe fokken we een nestje pups. Alle honden waar we mee fokken worden getest op HD en jaarlijks ECVO. Ook worden ze (als ze niet vrij over ouders zijn) middels dna getest op Prcd-pra, FN en AON. 

 

De pups worden in onze huiskamer geboren in een speciaal daarvoor gemaakte werpkist. De hele periode dat de pups bij ons zijn, verblijven ze in de huiskamer. Eerst in de werpkist en later in een grote ren. Met mooi weer gaan we met ze naar buiten. Ook hiervoor hebben we een mooie grote ren. Ze komen in contact met mensen, de volwassen honden en andere huisdieren. Op deze manier worden ze goed gesocialiseerd. 

 

Als de pups weggaan, zijn ze ingeënt en diverse keren ontwormd. Ze krijgen een stamboom, dna profiel, Europees Paspoort, voeding voor de eerste weken een boekwerkje, waarin o.a. kopieën van uitslagen van de gezondheidstesten van de ouders zitten en informatie over opvoeding, gezondheid en vachtverzorging mee.

 

Wij verzoeken mensen die interesse in een pup van ons hebben, om een uitgebreide mail te sturen over hun gezinssituatie en hoe zij het denken te gaan doen, als de pup er is. Naar aanleiding van deze mail nemen wij contact op. Mocht er een klik zijn, dan kunnen mensen op een lijst of als er al pups zijn, dan kunnen we een afspraak maken wanneer de mensen langs mogen komen. We houden de mensen middels Whats-app en mail op de hoogte van het wel en wee van de aanstaande moeder en later van de pups.