8 augustus 2022

Djasper zijn HD uitslag is binnen. A! 

 

6 en 7 augustus 2022

Met Djasper naar de tweedaagse internationale show in Oldenburg. Zaterdag een mooie SG2 en zondag een nog mooiere V1 en Beste Jugend. 

 

4 augustus 2022

Pebber en Djasper ECVO (oogtest). Allebei de ogen, alles vrij! We kunnen weer een jaar verder.

 

28 juli 2022

Hoewel je weet dat een hondje van 15 jaar een hondje van de dag is, overvalt het je toch, wanneer je afscheid moet nemen. Vandaag was het zover, dat we Lotte moesten laten gaan. Na meer dan 15 jaar van haar te hebben genoten. Wat een hond. Altijd vrolijk, iedereen is aardig en dat staartje maar gaan. Iedere dag was een feestje bij Lotte. Zij maakte er wel een feestje van. We zullen haar missen!

 

 

14 juli 2022

Woorden zijn overbodig. 

 

29 juni 2022

Afgelopen week was een drukke week. De chipper van Raad van Beheer is geweest. Dus de pups hebben nu een chip en hun dna is middels swap afgenomen. De officiële stamboomnamen zijn toegekend. De dierenarts is geweest voor de eerste vaccinatie en om te keuren. Allemaal goedgekeurd! En de pupjes hebben nu allemaal hun eigen roepnaam. Deze week voor het eerst naar buiten. We hebben het getroffen met het mooie weer. Nog steeds GENIETEN!

 

10 juni 2022

Kopfoto's gemaakt van alle pups. Zie het S nest.

 

8 juni 2022

Nieuwe foto's bij het S nest geplaatst. Ze groeien als kool en doen het zo goed. Dit is genieten met een grote G!.

 

17 mei 2022

De pups van Eefje en Fudge zijn geboren. Vijf teefjes en twee reutjes in de kleuren, leverschimmel, blauwschimmel en zwart wit. Alle pups zijn gereserveerd.